מתכון

בלילה לקרפים מלוחים

יולי 2019
4 דירוגים
קרפ מלוח של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ מלוח של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד אתכם להכין קרפים מושלמים, ובמה למלא אותם כדי שיהפכו לכוכבים של שולחן החג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת בלילה אחידה. מניחים לבלילה לתסוס מעט.

2

משמנים מחבת בחמאה או בשמן, יוצקים מצקת מבלילת הקרפים למרכז המחבת ומטים אותה בעדינות כך שתימרח על כל שטח המחבת או שמורחים בעזרת מגב לקרפים. כשהדפנות מתחילות להשחים הופכים את הקרפ בעזרת ספטולה, ממתינים 30 שניות ומסירים מהמחבת.