מתכון

בלינצ'ס במילוי בצל ופטריות

דצמבר 2018
4 דירוגים
בלינצ'ס חלומיים במילוי בצל ופטריות של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
בלינצ'ס חלומיים במילוי בצל ופטריות של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

מחפשים רעיון לארוחת בוקר או ערב טעימה ושפויה? בלינצ'ס במילוי בצל ופטריות זו התשובה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבלילה

לטיגון

למילוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

בלילה

1

מערבבים היטב את כל החומרים. מרססים מחבת בתרסיס שמן (רק בפעם הראשונה). יוצקים כף מהבלילה למחבת ומנערים קלות עד שכל תחתית המחבת מכוסה.

2

מטגנים צד אחד עד שהקצוות מתרוממים ומעבירים לצלחת. ממשיכים ליצור עלים מכל הבלילה.

מילוי

3

מטגנים בכף השמן בצלים עד להזהבה. מוסיפים פטריות ומאדים מספר דקות יחד עד שהנפח יורד.

4

מוסיפים אבקת מרק וחצי כוס מים, וממשיכים בבישול תוך ערבוב עוד שתיים שלוש דקות. מצננים.

5

מניחים בכל עלה מתערובת המילוי ומגלגלים.

טיפ

6

אם רוצים להכין רוטב לבלינצ'ס, אפשר להכין כמות כפולה מתערובת המילוי. למחצית השנייה מוסיפים עוד כוס מים וכף אבקת מרק פטריות, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שמתקבל רוטב סמיך מעט.