מתכון

בנג בנג סובה נודלס

מנה קטנה גדולה, יפה לבריאות ולעין. רשימת החומרים ארוכה ותובענית, אבל ההכנה קלה

11,596 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
בנג בנג סובה נודלס. צילום: מיכל רביבו
בנג בנג סובה נודלס. צילום: מיכל רביבו
מנה קטנה גדולה, יפה לבריאות ולעין ועם חן זוזובראי. רשימת החומרים ארוכה ותובענית, אבל ההכנה קלה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

לתוספות:

אופן ההכנה

1

מחממים ווק כ-2 דקות. מוסיפים מעט שמן, וכשהוא חם, מקפיצים את נתחי העוף 3-2 דקות, עד שצבעם משחים והם עשויים. מקררים.

2

טוחנים את כל מרכיבי הרוטב למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.

3

מערבבים את האטריות המבושלות עם הרוטב. מניחים מעל את נתחי הבשר המוקפצים ואת שאר התוספות. מערבבים קלות ומגישים מיד