מתכון

בצלי שאלוט כבושים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
בצלי שאלוט כבושים. צילום: shutterstock
בצלי שאלוט כבושים. צילום: shutterstock

את בצלי השאלוט הכבושים נהוג להגיש בתאילנד לצד מאכלי קארי משום שהטעם החמוץ–מתוק שלהם והופכים את הקארי לקליל

בתאינלד הכבישה נעשית במי קוקוס טריים (מומלץ לנסות).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את כל החומרים (לא מרתיחים) ומוזגים על בצלי השאלוט. מניחים לכבישה מחוץ למקרר כ־24 שעות. הבצלים הכבושים יישמרו במקרר עד חודשיים.