מתכון

בצלצלי פנינה מוחמצים

פברואר 2019
3 דירוגים
בצלצלי פנינה צבעוניים מוחמצים של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
בצלצלי פנינה צבעוניים מוחמצים של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

מכינים את הבצלצלים שלושה ימים לפני ההגשה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולפים את הבצלצלים וממלאים בהם צנצנת ריקה ומעוקרת.

2

מבשלים את הנוזלים והתבלינים בקלחת עד לרתיחה, ממלאים את צנצנת הבצלצלים עד הסוף בנוזל הכבישה בעודו חם, ומצננים ללא מכסה. לאחר צינון מוסיפים את יתרת הנוזלים, אם יש מקום, וסוגרים היטב את הצנצנת.

3

משאירים לכבישה למשך 3 ימים.

להגשה

4

בצלצלי הפנינה המוחמצים נהדרים לשילוב בסלטים או כריכים או להגשה כמאזטים.