מתכון

בראוניז שוקולד

פברואר 2019
בראוניז שוקולד לינדט של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
בראוניז שוקולד לינדט של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

השנה לא מסתפקים בבונבוניירה כמתנה ליום האהבה ומכינים בראוניז שוקולד

מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.

ניתן לעצב את הבראוניז לצורת לבבות בעזרת חותכן מתאים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה בבן מרי (בקערה מעל סיר מים). מקררים את התערובת.

2

מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

3

יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר וחותכים לריבועים.

לעיטור

4

בוזקים מעל אבקת סוכר.

להגשה

5

מגישים עם כדור גלידת וניל.