מתכון

ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים

אפריל 2019
1 דירוגים
ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא
ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא

דגי ברבוניות לא חייבות לבוא רק בטיגון. כאן השף יוסי שטרית צולה אותם בתנור לצד סלט מרענן של תפוזים וזיתים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לברבוניות

1

מערבבים בקערה שמן זית, תימין, מלח ופלפל. משמנים היטב את הברבוניות, ומניחים בתבנית כשצד העור כלפי מעלה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10 דקות.

לסלט

2

ערבבים את הבורגול עם שאר מרכיבי הסלט. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

3

להגשה מניחים את הסלט בצלחת הגשה, ומעליו את פילה הברבוניות.