מתכון

ברווז צלוי בלימון ורוזמרין

יוני 2020
ברווז צלוי בלימון ורוזמרין של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף
ברווז צלוי בלימון ורוזמרין של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף

הברווז הזה הוא הדבר הכי קרוב לבשר ציד שאפשר למצוא בארץ

הוא הולך מצוין עם מתיקות וחמיצות (בעונה אפשר להחליף את הלימון בתפוזי דם עסיסיים).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מפזרים שיני שום בתבנית פיירקס גדולה.

3

מורחים את הברווז בחמאה, מתבלים במלח ומניחים בתבנית. מפזרים עליו וסביבו פרוסות לימון ורוזמרין.

4

צולים 50-40 דקות עד שהברווז מוכן והעור פריך.