מתכון

ברוסקטה עם רוסט פילה, סלט עגבניות וגבינה צ’רקסית

מרץ 2016
1 דירוגים
ברוסקטה ענקית עם רוסט פילה, סלט עגבניות צבעוניות וגבינה צ’רקסית. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע
ברוסקטה ענקית עם רוסט פילה, סלט עגבניות צבעוניות וגבינה צ’רקסית. צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע

עולם ומלואו על ככר לחם והמנה המושלמת לאירוח

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לברוסקטה:

לסלט:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים ברוסקטה:

1

מערבבים בקערית שמן, שום, תימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור ומושחים את פני הלחם. מניחים את הלחם בתבנית.

2

אופים 10-8 דקות עד שמזהיב והופך פריך. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.

מכינים סלט עגבניות:

3

מערבבים שני סוגי עגבניות בקערה עם בצל ושום.

4

מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.

להגשה:

5

מניחים מסלט העגבניות על הלחם, מפוררים גבינה ומפזרים פרוסות רוסטביף.

גיוון: במקום גבינה צ'רקסית אפשר להשתמש בכל גבינה עדינה אחרת כמו ברי טובה.