מתכון

ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה

פברואר 2019
3 דירוגים
ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ
ברוסקטת עגבניות שרי וסרדין בכבישה מהירה של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ

שף חנוך שכטר מגיש ברוסקטה קלילה עם עגבניות ודגים בכבישה ביתית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם וקולים אותן בתנור בחום של 180 מעלות כ-10 דקות או עד השחמה. מוציאים ומניחים בצלחת.

2

מפזרים מלח גס על הפילטים ומכניסים למקרר ל-20 דקות. מוציאים מהמקרר, ועם נייר סופג מסירים בעדינות את המלח מהסרדינים ומורחים בשמן זית.

3

חותכים את העגבניות לרבעים, מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל ירוק חריף, מערבבים ומניחים על הלחם הקלוי.

4

מניחים את הסרדינים על העגבניות ומזליפים מעט מהשמן של הסרדינים.