מתכון

בריוש סנט מור

דצמבר 2018
5 דירוגים
בריוש סנט מור של שף ניר גוזמן. צילום: אפיק גבאי
בריוש סנט מור של שף ניר גוזמן. צילום: אפיק גבאי

סנדוויצ'ונים מלחם בריוש נימוח ועליו גבינת סנט מור בדבש

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לחמאת שום

לסנדוויצ'וני סנט מור

לסלט

לחמאת שום

לסנדוויצ'וני סנט מור

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

חמאת שום

1

מערבבים היטב את החמאה עם השום.

סנדוויצ'וני סנט מור

2

חוצים את לחמניית הבריוש לפרוסות, מורחים את חמאת השום על פרוסות הבריוש.

3

חוצים את גבינת הסנט מור לרוחב ומזגגים בדבש. בוזקים קורט מלח גס ומניחים חתיכה קטנה של ענף רוזמרין. מניחים את גבינת הסנט מור בדבש בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות וקולים כ-8 דקות יחד עם פרוסות הבריוש.

סלט

4

יוצרים עיטורי גזר מוארכים בעזרת מקלף.

5

מערבבים את כל מרכיבי הסלט, כולל הרוטב, ומניחים בקערת הגשה.

הרכבת המנה

6

מוציאים את גבינת הסנט מור והבריוש מהתנור. מניחים את הסנט מור על פרוסות הבריוש ומעבירים לצלחת הגשה, לצד הסלט.