מתכון

גולאש קיבוץ גלויות

אוגוסט 2020
גולאש קיבוץ גלויות | רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
גולאש קיבוץ גלויות | רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

בבניין אחד מרובה שכנים כל אחד הביא את הסיפור האישי לגולאש ביתי ואמי מקשיבה בשקט לכולם ויוצרת את הגולאש המשולם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר כבד ומטגנים בצל להזהבה קלה. מוסיפים שום ומערבבים. מוסיפים קוביות בשר ומטגנים לשינוי צבע. מוסיפים פפריקה ומטגנים להשחמה. מוסיפים פלפל אדום וגזר ומטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב.

2

מוסיפים פלפל שחור, כוסברה, קימל, סוכר ומלח ומערבבים. מוסיפים עגבניות קלופות, עריסה ורסק עגבניות ומבשלים כ- 10 דקות נוספות על להבה נמוכה.

3

יוצקים מים או ציר ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים כ-45 דקות על להבה נמוכה תוך כדי שמירה על בעבוע בינוני-קל. מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים כ-30 דקות נוספות עד לריכוך מלא של הבשר ותפוחי האדמה. אפשר להוסיף מעט מים לפי הצורך.

4

מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.