מתכון

גזרים צלויים בתפוז ותימין

ינואר 2019
4 דירוגים
גזרים צלויים בתפוז ותימין של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
גזרים צלויים בתפוז ותימין של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

הוסיפו לכל הכתום־צהוב הזה גם תפוזים בכמה צבעים ותקבלו מנה שהיא תענוג לעיניים ולחך

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מסדרים גזרים ופלחי הדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים קלות. מפזרים תימין, מלח ופלפל וצולים כ־10 דקות עד שהירקות משחימים.