מתכון

גרנולה מלוחה עם יוגורט וגבינה צפתית

מאי 2019
2 דירוגים
גרנולה מלוחה עם יוגורט וגבינה צפתית. צילום: דניאל לילה
גרנולה מלוחה עם יוגורט וגבינה צפתית. צילום: דניאל לילה

אני משתייכת לאלה שלא אוהבים מתוק, ולכן גם בארוחת הבוקר המוזלי שלי מלוח

אני שמה שכבות של יוגורט סמיך, גבינה צפתית איכותית, שלל גרעינים, ירקות, עדשים מונבטות ומעל הכל טחינה גולמית איכותית, שמשלימה את המנה. את הגרעינים אפשר לקלות ואפשר להשאיר טבעיים. אני קונה עדשים כתומות מונבטות בבתי טבע, אבל אפשר להשתמש גם באפונה הקלויה שמוצאים בפיצוציות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים יוגורט וגבינה צפתית בקערה ויוצקים לכוסות או לקעריות.

2

בקערה נפרדת מערבבים פולי סויה, גרעינים וזרעי פשתן. מפזרים על תרובת היוגורט.

3

מוסיפים ירקות, פטרוזיליה, תפוח ועדשים מונבטות. מערבבים ויוצקים מעל טחינה גולמית. מגישים מייד.