מתכון

גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים

דצמבר 2018
3 דירוגים
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

גרנולה מלוחה שמתאימה כתוספת קראנצ'ית לאורז, סלטים וכריכים. אפשר גם להוסיף אותה ליוגורט או לנשנש בין ארוחות

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים עדשים ומבשלים כ־8 דקות עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.

2

מחממים תנור ל־160 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20־15 דקות. מערבבים את התערובת כל 7 דקות - לייבוש שווה.