מתכון

דגים במעטפה

ינואר 2016
דגים במעטפה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
דגים במעטפה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

מנת דג הכי פשוטה שיש - בטעם עדין וקלה להכנה

הדרך הכי קלה ופשוטה להכנה של דג – מניחים על נייר אפיה, מוסיפים ירקות ותיבול קל, סוגרים לצורת מעטפה ואופים. בלי ללכלך את התבנית ובלי לייבש את הדג.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מניחים כל פילה דג על נייר אפייה. מניחים עליו רבע מכמות השרי, מעט פטרוזיליה, פרוסה או שתיים של לימון, מלח ופלפל. מזלפים כף שמן זית וסוגרים כמו שקית מתנה או איך שנוח, רק שלא יהיה ממש צמוד לדג.

3

אופים 15-12 דקות עד שהדג מוכן ומגישים חם.