מתכון

דג טיקה

2 דירוגים
דג טיקה. צילום: shutterstock
דג טיקה. צילום: shutterstock

הרוטב העשיר והמתובל עוטף את הדג ונמסך בבשרו, כך שכל ביס הוא מפץ של ניחוחות וטעמים

 

  • שעתיים (ועד יומיים) השריה

גיוון: עוף בטיקה מחליפים את הדג בקוביות פרגית, משרים באותו אופן וצולים 10 דקות עד שהעוף רך ומעט שחום מבחוץ.

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב טיקה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

משרים את הדג ברוטב טיקה

1

טוחנים ג'ינג'ר ושום במעבד מזון למחית. מוסיפים את שאר החומרים למעט היוגורט ומעבדים לאיחוד.

2

מעבירים לתבנית עמוקה (שתוכל להכיל גם את שיפודי הדג), מוסיפים יוגורט ומערבבים לאיחוד.

3

משרים את שיפודי הדג ברוטב למשך שעתיים ועד יומיים.

צולים ומגישים

4

מחממים תנור ל- 250 מעלות או מעבירים למצב גריל בטמפ' מקסימלית ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

5

מעבירים את השיפודים לתבנית (ללא הרוטב) וצולים 3-2 דקות מכל צד עד שהדג נאטם ומתרכך.

6

מטפטפים מעט מיץ לימון מעל השיפודים, מפזרים כוסברה ומגישים.