מתכון

דג יפני

3 דירוגים
דג יפני. צילום: דניאל לילה
דג יפני. צילום: דניאל לילה

נתחי הדג נצרבים במהירות במחבת. הרוטב מתבשל בנפרד ונמזג ברגע האחרון. ביצי הסלמון מוסיפים שיק ומרקם קראנצ'י

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בצנצנת את כל החומרים לרוטב.

2

חותכים כל פילה לשניים לרוחב (כך שיתקבלו 8 חתיכות).

3

מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן עד שחם מאוד וצורבים את נתחי הדג כ- 2 דקות מכל צד רק עד שעשוי.

4

מסדרים את הדגים בצלחות. יוצקים מעל כמות נדיבה מהרוטב ומניחי על כל מנה בצל ירוק וכף ביצי סלמון.