מתכון

דלוריות אפויות באריסה וסילאן

פברואר 2020
2 דירוגים
דלורית. צילום: shutterstock
דלורית. צילום: shutterstock

הסילאן מחדד את המתיקות של הדלורית והאריסה מוסיפה קיק חריף. הצלייה בטמפ' גבוהה מוסיפה גוון מעושן לטעם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים שמן עם אריסה, סילאן וזרעי כוסברה.

3

מזלפים את התערובת על רבעי הדלוריות, ממליחים, מערבבים ומסדרים בתבנית.

4

אופים כ-30 דקות ללא כיסוי או עד שרך וזהוב. מגישים חם או בטמפ’ החדר.