מתכון

דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש

ספטמבר 2019
1 דירוגים
דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
דלעת ושאלוטס עם כוכב אניס וצ'ילי יבש של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

פנו את מרכז השולחן: סלט חם עם טעמים מתוקים של דלעת ושאלוט, חמיצות של רימון, חריפות של צ'ילי וטוויסט של אניס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים קוביות דלעת ובצלי שאלוטס בתבנית (רצוי תבנית סינייה) מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה כוכבי אניס, פלפל לבן, פלפלי שאטה, סוכר דקלים ומלח. מטפטפים מעל הירקות ערק ויוצקים שמן זית.

דלעת עם שאלוטס ואניס של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

2

צולים את הירקות כ־1/4 שעה עד שהצד העליון משחים. הופכים את הירקות וצולים כ־1/4 או עד שהצד השני משחים גם הוא.

דלעת עם שאלוטס ואניס של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

3

מוציאים מהתנור, מפזרים גרעיני רימון ומגישים לצד לאבנה.