החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־50 מעלות. שוטפים היטב את הפירות ומייבשים. חותכים את הפירות לפרוסות דקות, אפשר עם מנדולינה, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2
מייבשים את הפירות בתנור כ־3 שעות, מצננים ומעבירים לצנצנת.
אפשר לטבול אותם בשוקולד מריר מומס וליצור סוכריות הדרים או להוסיף אותם לקנקן שתייה או אלכוהול
מחממים תנור ל־50 מעלות. שוטפים היטב את הפירות ומייבשים. חותכים את הפירות לפרוסות דקות, אפשר עם מנדולינה, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מייבשים את הפירות בתנור כ־3 שעות, מצננים ומעבירים לצנצנת.