מתכון

הדרים מיובשים

אפשר לטבול אותם בשוקולד מריר מומס וליצור סוכריות הדרים או להוסיף אותם לקנקן שתייה או אלכוהול

ינואר 2019
פירות הדר מיובשים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
פירות הדר מיובשים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־50 מעלות. שוטפים היטב את הפירות ומייבשים. חותכים את הפירות לפרוסות דקות, אפשר עם מנדולינה, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2

מייבשים את הפירות בתנור כ־3 שעות, מצננים ומעבירים לצנצנת.