מתכון

הדרים, עשבים וגבינת המאירי

תיבול דומיננטי וגבינה מעולה ויש לכם מנת פתיחה (או סיום) נהדרת לכל ארוחה חורפית

3,637 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
הדרים, עשבים וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
הדרים, עשבים וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת.

2

מסדרים את פרוסות ההדרים בצלחת בקוטר 24 ס"מ. יוצקים מעל את הרוטב ומפזרים פלפל, אורגנו, צ'ילי יבש וגבינת המאירי.