מתכון

המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות

דצמבר 2018
2 דירוגים
המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא
המבורגר בקר בלחמנייה עם ירקות של מושיק רוט צילום וסטיילינג: בועז לביא

מניחים את הקציצה על חלקה התחתון של הלחמנייה, סוגרים ומגישים חם וטעים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הלחמנייה לשניים. על החצי התחתון מורחים שכבה דקה של מיונז ומניחים אותה על פלנצ'ה מחוממת ל-100 מעלות לכ-20 שניות.

2

על החצי השני מורחים את הקטשופ ומעליו מניחים ירקות לפי הסדר: שכבת רצועות דקות של חסה (מקפידים שלא לשים כמות גדולה אלא לפזר בצורה שווה את העלים); פרוסות בצל סגול ופרוסות מלפפון חמוץ; מעל מניחים פרוסת עגבנייה ש"מחזיקה" את שאר הירקות.

לבשר

3

מניחים את הקציצה על פלנצ'ה מחוממת ל-200 מעלות למספר שניות והופכים. משטחים את הקציצה בעזרת מרית מתכת ומבשלים כדקה נוספת מכל צד.

4

מניחים את הקציצה על חלקה התחתון של הלחמנייה, סוגרים ומגישים חם.