מתכון

המבורגר קלאסי של מתן אברהמס

בוחרים נתח טרי ומשובח, קוצצים בסכין או טוחנים, מתבלים בעדינות וצולים. עכשיו אפשר להשקיע גם בתוספות מרשימות

5,102 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
צילום: ריאן. צילום: ריאן
צילום: ריאן. צילום: ריאן

חשוב להתחיל בהכנות כמה שעות לפני ההגשה, ההמבורגר צריך לנוח כחמש שעות לפני הצלייה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסת אבוקדו:

לפטריות פורטבלו בגריל:

למריחה:

אופן ההכנה

מכינים את הסלסה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מכינים את ההמבורגר

2

מערבבים את כל החומרים בידיים.

3

יוצרים קציצות של 200 גרם כל אחת, ומניחים במקרר כ-5 שעות.

4

מחממים גריל.

מכינים את הפטריות

5

מורחים שמן זית על הפטריות ומפזרים מעט שום, תימין, מלח ופלפל.

6

צולים על גריל פחמים או על הגריל כדקה וחצי מכל צד.

7

צולים על הגריל כדקה וחצי עד שתיים מכל צד. מעבירים את ההמבורגר למקום מעט פחות חם על פני הגריל, וממשיכים לצלות עד למידת העשייה הרצויה.

8

מניחים את הסלסה והפטריות על ההמבורגר ומגישים.