מתכון

המבורגר קלאסי של מתן אברהמס

דצמבר 2015
1 דירוגים
צילום: ריאן. צילום: ריאן
צילום: ריאן. צילום: ריאן

בוחרים נתח טרי ומשובח, קוצצים בסכין או טוחנים, מתבלים בעדינות וצולים. עכשיו אפשר להשקיע גם בתוספות מרשימות

חשוב להתחיל בהכנות כמה שעות לפני ההגשה, ההמבורגר צריך לנוח כחמש שעות לפני הצלייה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסת אבוקדו:

לפטריות פורטבלו בגריל:

למריחה:

לסלסת אבוקדו:

לפטריות פורטבלו בגריל:

למריחה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הסלסה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מכינים את ההמבורגר

2

מערבבים את כל החומרים בידיים.

3

יוצרים קציצות של 200 גרם כל אחת, ומניחים במקרר כ-5 שעות.

4

מחממים גריל.

מכינים את הפטריות

5

מורחים שמן זית על הפטריות ומפזרים מעט שום, תימין, מלח ופלפל.

6

צולים על גריל פחמים או על הגריל כדקה וחצי מכל צד.

7

צולים על הגריל כדקה וחצי עד שתיים מכל צד. מעבירים את ההמבורגר למקום מעט פחות חם על פני הגריל, וממשיכים לצלות עד למידת העשייה הרצויה.

8

מניחים את הסלסה והפטריות על ההמבורגר ומגישים.