מי היה מאמין שדגים כבושים, איקרה וכבד קצוץ יהפכו לאוכל הלילה שלנו?" בגרסה העדכנית והרעננה שלו לסלט רוסי עם נתחי הרינג כבוש מילר מחליף את המיונז בשמנת חמוצה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 250 מעלות.
2
עוטפים תפוחי אדמה ברדיד אלומיניום ואופים כשעה עד שהם רכים. מצננים, קולפים וחותכים לקוביות. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית.
3
מניחים את תפוחי האדמה בצלחת הגשה ומעליהם פרוסות הרינג. מוסיפים שמנת חמוצה, טבעות בצל סגול, עלי רוקט ושמיר ומגישים.