מתכון

וון-טון במילוי דג וטרגון

את כיסני הוון-טון העדינים אנחנו מכירים מהמסעדות הסיניות, אבל הם יעשו טוב לכל מרק עוף. כאן מילאתי אותם בדג

4,537 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
וון-טון במילוי דג וטרגון. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
וון-טון במילוי דג וטרגון. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

בחנויות האסיאתיות מוכרים עלי וון-טון מוכנים, כך שההכנה ממש פשוטה. אפשר למלא את הכיסנים ולהקפיא אותם לפני הבישול. במקרה כזה מטילים אותם למים רותחים בעודם קפואים, וכשהם מוכנים מעבירים למרק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים דג קצוץ עם שמן שומשום, סויה וטרגון קצוץ.

2

פורסים עלה וון-טון ומניחים במרכזו כפית מן המלית. מורחים מעט מים בעזרת האצבע סביב המלית ובשולי העלה. תופסים את 4 הקצוות מעל המלית, ומהדקים אותם בצורה סיבובית. קוטמים את השוליים המיותרים בעזרת מספריים.

3

מרתיחים מים בסיר רחב. מוסיפים את הכיסנים ומבשלים 8-7 דקות. מוציאים ומעבירים לקערת המרק.