מתכון

וון-טון במילוי דג וטרגון

פברואר 2016
1 דירוגים
וון-טון במילוי דג וטרגון. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
וון-טון במילוי דג וטרגון. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

את כיסני הוון-טון העדינים אנחנו מכירים מהמסעדות הסיניות, אבל הם יעשו טוב לכל מרק עוף. כאן מילאתי אותם בדג

בחנויות האסיאתיות מוכרים עלי וון-טון מוכנים, כך שההכנה ממש פשוטה. אפשר למלא את הכיסנים ולהקפיא אותם לפני הבישול. במקרה כזה מטילים אותם למים רותחים בעודם קפואים, וכשהם מוכנים מעבירים למרק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים דג קצוץ עם שמן שומשום, סויה וטרגון קצוץ.

2

פורסים עלה וון-טון ומניחים במרכזו כפית מן המלית. מורחים מעט מים בעזרת האצבע סביב המלית ובשולי העלה. תופסים את 4 הקצוות מעל המלית, ומהדקים אותם בצורה סיבובית. קוטמים את השוליים המיותרים בעזרת מספריים.

3

מרתיחים מים בסיר רחב. מוסיפים את הכיסנים ומבשלים 8-7 דקות. מוציאים ומעבירים לקערת המרק.