מתכון

וופל בלגי מלוח ובריא

יולי 2019
2 דירוגים
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל

גרסה מלוחה לוופל בלגי: הופכים את הוופל לבסיס יצירתי למנות כמו וופל פיצה וזוכים בארוחת בוקר מעולה של שבת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנפים קמח כוסמין ואבקת אפייה לקערה.

2

טורפים בקערה אחרת ביצים, סוכר, שמן, מלח, חלב וחמאת קקאו, זיתי קלמטה, העגבניות, התרד ומוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים לתערובת סמיכה.

3

מחממים מחבת וופל בלגי על אש בינונית ומשמנים בשמן זית או חמאה. יוצקים כף בכל ריבוע כך שהבלילה תכסה את כל המחבת וסוגרים את המכסה. מטגנים כדקה מכל צד עד שהוופל משתחרר בקלות. מגישים עם תוספות (לא חובה).