מתכון

וופל בלגי מתוק ובריא

יולי 2019
7 דירוגים
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל

מתכון לוופל בלגי קלאסי, ויתרתי על השמרים לקיצור תהליכים והבראתי אותו עם קמח כוסמין וסוכרים טבעיים

הגשתי עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנפים קמח כוסמין ואבקת אפייה לקערה.

2

טורפים בקערה אחרת ביצים, סוכר, שמן, מלח, חלב וחמאת קקאו,תמצית הוניל, מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים לתערובת סמיכה.

3

מחממים מחבת וופל בלגי על אש בינונית ומשמנים בשמן זית או חמאה. יוצקים כף בכל ריבוע כך שהבלילה תכסה את כל המחבת וסוגרים את המכסה. מטגנים כדקה מכל צד עד שהוופל משתחרר בקלות. מגישים עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).