מתכון

חזרת אדומה

דצמבר 2015
חזרת אדומה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
חזרת אדומה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

החריפות של החזרת מורגשת רק באף ומותירה את בלוטות הטעם בתפקוד מלא. כך היא מלווה את טעם הדג במקום להעלים אותו

החריפות של החזרת מורגשת רק באף ומותירה את בלוטות הטעם בתפקוד מלא. כך היא מלווה את טעם הדג במקום להעלים אותו. היפנים עלו על העיקרון הזה, ושידכו לדגים נאים את הווסאבי, קרוב משפחתה של החזרת.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים ומתקנים תיבול.

גיוונים:

  • אפשר להחליף את החומץ בחומץ בלסמי.
  • את הסוכר אפשר להמיר ב-3 כפות דבש.