מתכון

חזרת לבנה

דצמבר 2015
חזרת לבנה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
חזרת לבנה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

מוצאה של החזרת הלבנה, עם השמנת החמוצה והתפוחים, הוא מגרמניה

מוצאה של החזרת הלבנה, עם השמנת החמוצה והתפוחים, הוא מגרמניה. בארץ היא לא תפסה, מאחר שהמפעלים העדיפו לייצר את אחותה הסגולה, המדוללת בהרבה סלק זול.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים ומתקנים תיבול.

גיוון: במזרח אירופה המהדרין נהגו לוותר על השמנת והתפוחים ואכלו את החזרת נקייה עם קורטוב סוכר, מלח וחומץ.