מתכון

חטיפי במיה פריכים מתובלים

יולי 2020
חטיפי במיה של רינת צדוק. צילום: שני בריל
חטיפי במיה של רינת צדוק. צילום: שני בריל

במקום לנשנש בוטנים או חטיפים מלוחים ליד הבירה, אפשר להכין את חטיפי הבמיה האלו

הם פריכים, מלאים בטעם והרבה פחות מכבידים או מזיקים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־ 150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מערבבים במיה עם שמן זית עד שכל פרוסות הבמיה עטופות בשמן. בקערה נפרדת מערבבים את כל יתר החומרים לתערובת אחידה ושופכים על הבמיה. מערבבים עד שהבמיה כולה עטופה בתערובת הקמח.

2

מעבירים את הבמיה לתבנית בשכבה אחת (מקפידים שפרוסות הבמיה לא יעלו זו על זו), מכניסים לתנור וצולים 15 דקות. מערבבים בעזרת כף עץ וצולים 10 דקות נוספות או עד שהבמיה יבשה ופריכה.