מתכון

חמוצים אסייתים במרינדה

המרינדה נותנת טעם כבוש עדין, אך מותירה את המרקם של הירקות פריך

ספטמבר 2021
חמוצים אסייתיים של אלי קישוני. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דניאל לילה)
חמוצים אסייתיים של אלי קישוני. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דניאל לילה)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים עד שהסוכר נמס ושומרים במקרר, אפילו כמה שבועות.

גיוונים:
מוסיפים למרינדה ג‘ינג‘ר, שום, צ‘ילי אדום מיובש או שמן שומשום — כל אחד בנפרד או כולם יחד.