מתכון

חמין טבעוני עם שורשים וערמונים

נובמבר 2019
15 דירוגים
חמין שורשים וערמונים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
חמין שורשים וערמונים | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

החמין הטבעוני הזה הוא תבשיל קדירה מופלא עם ניחוחות של אדמה. הסוד הגדול של המנה הוא בישול בתה שמחליף ציר או מים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית חסינת חום או בסיר ברזל מרופדים בנייר אפייה.

2

עוטפים את התבנית או הסיר בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך שעה.

3

מסירים את כיסוי האלומיניום וממשיכים לאפות עד להשחמת הירקות.