מתכון

טאבולה גרעינים ולימון כבוש

יולי 2017
טאבולה גרעינים ולימון כבוש. צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר
טאבולה גרעינים ולימון כבוש. צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר

לימון כבוש, כוכב המטבח הצפון אפריקאי, יעניק לסלט הזה חמצמצות מתוחכמת שמאוד תחמיא לשאר המרכיבים שיש בו.

הלימון הכבוש מעניק לסלט מנה גדושה של חמצמצות החיונית לו כל כך. זה לא אומר שמוותרים על מיץ לימון טרי. אני אוהבת להוסיף גם מעט סוכר לאיזון.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים בורגול בהרבה מים רותחים למשך שעה. מעבירים למסננת וסוחטים עודפי נוזלים.

2

מערבבים את הבורגול עם יתר מרכיבי הסלט בקערה.

3

מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.