מתכון

בהרט ביתי

2 דירוגים
טוחנים בבית בהראט של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
טוחנים בבית בהראט של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

תבליני הבהרט לא נקלים לפני הטחינה ולכן כשמשלבים אותו בבישול מומלץ לטגן תחילה במחבת לפתיחת הטעם ושחרור הארומה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים במטחנת תבלינים או בעזרת מכתש ועלי. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד חודש.