מתכון

טונה אדומה בעשבי תיבול וסלט אבוקדו

פברואר 2019
1 דירוגים
טונה אדומה בעשבי תיבול וסלט אבוקדו של השף עלי זועבי. צילום וסטייליניג: בועז לביא
טונה אדומה בעשבי תיבול וסלט אבוקדו של השף עלי זועבי. צילום וסטייליניג: בועז לביא

שף עלי זועבי מכין לכבוד האביב והחג מנה מרעננת, אלגנטית ומושלמת לאירוח מרשים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

לסלט אבוקדו

למלית

לסלט אבוקדו

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לטונה

1

מניחים את הטונה על משטח חיתוך עטוף בניילון ומכסים אותה בניילון נוסף. משטחים את הטונה בעדינות בפטיש מטבח לעובי כמה מילימטרים (כמו קרפצ'יו). יוצרים מעין "דף" טונה, מסירים את הניילון העליון.

למלית

2

מערבבים בקערה את כל חומרי המלית. מניחים מהמלית על "דף" הטונה באופן שווה. מגלגלים את דף הטונה לגליל. פורסים את הגליל כמו סושי ל-4 יחידות (מכינים 2 גלילים, בסך הכול 8 יחידות).

לסלט אבוקדו

3

חותכים את האבוקדו והגמבה לקוביות קטנות. מערבבים בעדינות עם שאר מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה

4

מניחים בצלחת הגשה את גלילי הטונה ומסדרים לצדם את הסלט.