מתכון

טי-בון טלה עם רוטב צ'ימיצ'ורי

מרץ 2016
1 דירוגים
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לצ'ימיצ'ורי:

לצ'ימיצ'ורי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

בבית:

1

מעבדים את כל רכיבי הצ'ימיצ'ורי במעבד המזון בפולסים עד לקבלת מחית במרקם גס. שומרים בצנצנת זכוכית במקרר.

בשטח:

2

מתבלים את הטיבון בפלפל שחור גרוס וצולים על גריל פחמים לוהט קצת פחות מדקה מכל צד לדרגת מדיום.

3

ממליחים, טובלים בצ'ימיצ'ורי ואוכלים.