מתכון

טפנד זיתים וארוגולה

השילוב של זיתים וארוגולה מוליד ממרח עז טעמים, מריר, מלוח ובעל חריפות מעניינת שמגיעה מהשום, מהעלים ומהצ'ילי

ספטמבר 2019
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הממרח מצוין כרוטב פסטה, כמשרה לעוף או לדגים שלמים, בטוסטים וגם כחלק מתערובת של קציצות בשר – זה יוסיף לה מליחות, טעם עשבוני ומרקם עסיסי.

צנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מעבירים את כל החומרים למעט שמן זית למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

2

מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ להטמעה. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד שבועיים.