מתכון

טפנד זיתים וארוגולה

ספטמבר 2019
2 דירוגים
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל
טפנד זיתים וארוגולה של רינת צדוק. צילום: שני בריל

השילוב של זיתים וארוגולה מוליד ממרח עז טעמים, מריר, מלוח ובעל חריפות מעניינת שמגיעה מהשום, מהעלים ומהצ'ילי

הממרח מצוין כרוטב פסטה, כמשרה לעוף או לדגים שלמים, בטוסטים וגם כחלק מתערובת של קציצות בשר – זה יוסיף לה מליחות, טעם עשבוני ומרקם עסיסי.

צנצנת בנפח 500 מ"ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבירים את כל החומרים למעט שמן זית למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

2

מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ להטמעה. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד שבועיים.