מתכון

טראפלס שוקולד בחלב קוקוס

1 דירוגים
טראפלס שוקולד בחלב קוקוס של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
טראפלס שוקולד בחלב קוקוס של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

קינוח שוקולדי טבעוני וממכר במיוחד

לזמן ההכנה יש להוסיף שעתיים לאחסון הטראפלס במקפיא.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

תוספות לבחירה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לטראפלס

1

מחממים את חלב הקוקוס בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים לחלב הקוקוס ומערבבים במרץ. אם השוקולד לא נמס, מרתיחים שוב.

2

קוצצים גס את האגוזים שבחרתם ואת הצימוקים או החמוציות ומוסיפים לסיר יחד עם התוספות שבחרתם.

3

יוצקים לכלי זכוכית שטוח ומכניסים למקפיא מכוסה בניילון נצמד לכשעתיים (אפשר גם לצקת לתבניות שקעים קטנות של סיליקון).

להגשה

4

מוציאים מהמקפיא, מניחים בחוץ כמה דקות, ובעזרת סכין שוברים לחתיכות (לא בגודל ובצורה אחידים). מעבירים לצלחת ומפזרים מלמעלה במסננת אבקת קקאו.

הצעת הגשה

5

מוציאים מהמקפיא, מניחים לכמה דקות וקורצים כדורים קטנים. אפשר לנעוץ בתוך כל כדור אגוז לוז קלוי מומלח. מגלגלים בקקאו או בקוקוס. אם הטראפלס מתחילים להתרכך, מכניסים למקרר לרבע שעה נוספת לאחר הגלגול.