מתכון

טראפלס קפה שוקולד

פברואר 2019
4 דירוגים
טראפלס קפה שוקולד עשיר של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
טראפלס קפה שוקולד עשיר של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

מכינים בבית כדורי שוקולד קפה עשירים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד המריר.

2

מרתיחים את השמנת, הסוכר והנס קפה וטוחנים בבלנדר או במוט בלנדר עם השוקולד המומס והחמאה. יוצקים לתבנית.

3

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

4

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומקפיאים.

לציפוי

5

ממסים את השוקולד הלבן.

6

מערבבים את אבקת הסוכר ואבקת הנס קפה. טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד הלבן ובתערובת.