מתכון

טראפלס שוקולד לבן

2 דירוגים
טראפלס שוקולד לבן של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
טראפלס שוקולד לבן של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן

איזון נהדר בין המתיקות של השוקולד הלבן והמלח (אל תוותרו עליו!) וכמות גדולה מהרגיל של מחית וניל שמוסיפה עומק טעמים

ציפוי הקוקוס מביא עוד גוון טעם עדין והכל ביחד יוצר את טראפלס נהדרים, לחג ובכלל.

תבנית בגודל 30X25 ס"מ

שימו לב: הטראפלס מצריכים לילה צינון

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה חסינת חום את כל החומרים. מביאים מים לרתיחה בסיר קטן ומעל להבה גבוהה, מנמיכים את הלהבה ומניחים מעל הסיר את הקערה (חשוב להקפיד שתחתית הקערה לא תיגע ישירות במים). מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה וחלקה.

2

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים בתוכה את התערובת. מצמידים לתערובת ניילון נצמד ומעבירים ללילה במקפיא. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים. מצפים בקוקוס טחון ושומרים בקופסה אטומה במקפיא עד כחודש. מוציאים כ־20 דקות לפני ההגשה.