החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180 מעלות.
2
חולטים עגבניות שרי במים רותחים כ 30 שניות ומעבירים למי קרח.
3
קולפים את עגבניות השרי אך מקפידים לשמור על שלמות הגבעול. מברישים אותן ואת פרוסות העגבנייה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4
צולים 8 דקות ומצננים.
5
מערבבים את הדג הקצוץ עם פלפל חריף, בצל ירוק, מיץ לימון ומלח ים.
6
מניחים את העגבניות בכלי הגשה ומעליהן מסדרים את הטרטר. מגישים לצד קערית של גספאצ’ו אדום.