מתכון

טרטר בורי עם עגבניות

הולך מעולה עם גספצ'יו אדום

מרץ 2025
טרטר | צילום: Freepik
טרטר | צילום: Freepik

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180 מעלות.

2

חולטים עגבניות שרי במים רותחים כ 30 שניות ומעבירים למי קרח.

3

קולפים את עגבניות השרי אך מקפידים לשמור על שלמות הגבעול. מברישים אותן ואת פרוסות העגבנייה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4

צולים 8 דקות ומצננים.

5

מערבבים את הדג הקצוץ עם פלפל חריף, בצל ירוק, מיץ לימון ומלח ים.

6

מניחים את העגבניות בכלי הגשה ומעליהן מסדרים את הטרטר. מגישים לצד קערית של גספאצ’ו אדום.