מתכון

טרטר סינטה של מסעדת "נמל 24"

נובמבר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

כבר עשור מאירה מסעדת "נמל 24 " את הדרך לקולינריה החיפאית. השף רן ראש, שלמד, עבד ואף היה בעלים של מסעדה בפאתי פריז, מפגיש את העידון והאלגנטיות של המטבח הצרפתי הקלאסי עם הטעמים העזים והפראיים של הלבאנט. המסעדה מורכבת מחללים יפים ונעימים (מחדר לזוג ועד אולם ל-12 איש או לאונג'-בר מרווח) והארוחה מזכירה אירוח בבית מידות מעידן נושן.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בקערה מערבבים את כל חומרי הטרטר. יוצרים קציצות קטנות ומניחים על צלחות הגשה. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פרוסות לחם קלויות.