מתכון

טרטר פילה בקר ולימונים שרופים

אפריל 2019
2 דירוגים
טרטר פילה בקר ולימונים שרופים של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו
טרטר פילה בקר ולימונים שרופים של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו

טעמי הזעתר והבשר הנא מתקשרים היטב זה לזה. הטרטר המקומי מקבל עוקצניות חריפה מהזעתר

מגישים אותו לצד לימון חרוך עם גוון טעם מעושן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

יוצקים שמן קנולה לקערה, טובלים לימון בשמן, נועצים מזלג בלימון (בצד הפתוח) וחורכים אותו היטב על להבה גלויה כמה דקות - מסובבים כך שכל חלקי הלימון יחשפו לאש עד שהקליפה משחימה וחלק ממנה חרוך.

2

מצננים וחותכים לפרוסות דקות.

3

קוצצים בשר בסכין חדה לקוביות קטנות בגודל של כ־1/2 ס"מ, מערבבים עם עלי זעתר, סומאק, מלח, פלפל ושמן זית.

4

מסדרים את הטרטר בצלחת ומגישים עם פרוסות לימון חרוך. מקשטים בעלי זעתר.