מגישים אותו לצד לימון חרוך עם גוון טעם מעושן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
יוצקים שמן קנולה לקערה, טובלים לימון בשמן, נועצים מזלג בלימון (בצד הפתוח) וחורכים אותו היטב על להבה גלויה כמה דקות - מסובבים כך שכל חלקי הלימון יחשפו לאש עד שהקליפה משחימה וחלק ממנה חרוך.
2
מצננים וחותכים לפרוסות דקות.
3
קוצצים בשר בסכין חדה לקוביות קטנות בגודל של כ־1/2 ס"מ, מערבבים עם עלי זעתר, סומאק, מלח, פלפל ושמן זית.
4
מסדרים את הטרטר בצלחת ומגישים עם פרוסות לימון חרוך. מקשטים בעלי זעתר.