מתכון

טריו גבינת-נספרסו, מוס שוקולד חלב וגנאש

ינואר 2016
1 דירוגים
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

השילוב בין קפה לקינוחי גבינה ושמנת הוא קלאסיקה. טעם הקפה עובר כאן כחוט השני

כאשר משלבים בהם את קפה משובח התוצאה עוצמתית וארומטית במיוחד.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למוס שוקולד חלב:

לגנאש נספרסו:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים קרם גבינה נספרסו

1

מערבבים גבינה וסוכר בקערה.

2

מערבבים ג’לטין וחלב בקערית מניחים בצד ל-10 דקות עד שהג’לטין סופח את החלב.

3

ממיסים קפה, שוקולד לבן וחמאה במיקרוגל, מערבבים היטב ומצננים 3-2 דקות. מוסיפים את הג’לטין ומערבבים. מוסיפים את תערובת הגבינה לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.

4

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה אך יציבה ומקפלים אותה לתערובת. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד ההרכבה.

מכינים מוס שוקולד חלב

5

ממיסים שוקולד חלב, חלב וחמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים לטמפ’ החדר.

6

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה אך יציבה ומקפלים אותה לשוקולד המומס. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ושומרים במקרר עד ההרכבה.

מכינים גנאש נספרסו

7

מביאים לרתיחה שמנת מתוקה וקפה ויוצקים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

מרכיבים את המנה

8

מזלפים את תערובת הגבינה לכוסות עד אמצע גובהן ומעבירים למקפיא ל-30 דקות להתייצבות.

9

מזלפים מעל מוס שוקולד חלב כמעט עד סוף הכוס ומעבירים למקפיא ל-30 דקות להתייצבות.

10

יוצקים מעל שכבה דקה של גנאש. מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות עד להתייצבות לפני ההגשה. שומרים במקרר עד 4 ימים.