קארי ב-5 דקות. מוסיפים את המחית וירקות שאוהבים ומבשלים עם חלב קוקוס עד שהירקות רכים
את הרעיון למתכון הזה שאבתי מזוג תרמילאים תאילנדים, שבישלו לידנו באתר קמפינג בניו זילנד. עד אז לא ידעתי להכין קארי והופתעתי לגלות כמה זה קל במיוחד כשמצטיידים במחית קנויה. משם הדרך לארוחת ערב משביעה קצרה מאוד.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים משחת קארי ומערבבים 30 שניות לפתיחת טעמי המחית. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומערבבים היטב.
2
יוצקים לסיר נוזל קוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים בטטה, דלעת וטופו ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה 20 דקות עד שהירקות רכים.
3
מוסיפים את יתר הירקות, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות. מפזרים בזיליקום טרי ומגישים עם אורז.
עוד בנושא