מתכון

ירקות מוקפצים עם פטריות מאי-טאקי וטופו

אפריל 2019
1 דירוגים
ירקות מוקפצים עם פטריות מאי־טאקי וטופושל שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
ירקות מוקפצים עם פטריות מאי־טאקי וטופושל שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

שף אסף מיזלס מקפה לואיז מזמין אתכם למשחק קולינרי יצירתי עם פטריות ומקפיץ אותן באופן יצירתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים שום, בצל וקולרבי (או גזר) ומאדים 3 דקות. מוסיפים טופו ומאדים 2 דקות נוספות.

2

מוסיפים פטריות, נבטים וכרוב ומאדים 2 דקות נוספות. מוסיפים סויה, ריבה, בצל ירוק, מלח ופלפל, מקפיצים כדקה ומגישים.