מתכון

ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית

ספטמבר 2019
4 דירוגים
ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה
ירקות צלויים בסילאן, סויה ושמן זית של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה

צולים את כל הירקות (רכים וקשים) יחד. חלקם כמעט נמסים וחלקם נותרים מעט מוצקים. המשחק בין המרקמים מאוד כיפי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לזיגוג

לירקות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את הירקות עם חומרי הזיגוג ומעבירים לתבנית.

3

צולים כ- 50 דקות עד שהירקות מתרככים ומקבלים מעטה מבריק ושחום. שומרים במקרר עד 3 ימים.