מתכון

כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק

ינואר 2020
7 דירוגים
כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק.  צילום: shutterstock
כבדים מוקפצים ברוטב חמוץ-מתוק. צילום: shutterstock

תרד, קשיו, מייפל ולימון כבוש מרכיבים תפאורה מושלמת לארוחה שמנגבים עם חלה

גיוון: מחליפים את התרד בעלי מנגולד או בשני צרורות של עלי רוקט.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת או בווק, מוסיפים בצל ומטגנים כ-5 דקות על להבה גבוהה עד הזהבה. מוסיפים כבדים ושום ומטגנים 5-4 דקות עד שהם שחומים מבחוץ אך עדיין מעט ורדרדים בפנים.

2

מוסיפים תרד, לימון כבוש, צימוקים ומייפל ומערבבים כ- 3 דקות עד שהתרד נובל. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים קשיו ומגישים.