החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
שמים בקערה קוקוס, אבקת שקדים, סירופ מייפל וקרם קוקוס ומערבבים עד שהקוקוס הטחון ואבקת השקדים סופגים היטב את הנוזלים ומתקבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהם מתפזרים בתערובת.
3
מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 4 ס"מ ומיד מגלגלים בציפוי קוקוס כדי שיידבק היטב לכדורים הלחים והרכים. מניחים בצלחת/מגש, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות להתייצבות.
4
שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים.

עטיפת הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה, סטייליניג: עמית פרבר